Honung/BiProdukter

Honung & Biprodukter från
Södra Sandby

Vi har sedan länge haft ett genuint intresse av fotografering. Ett intresse som sammanfört oss som den 15 december 2008 registrerande vi vårt gemensamma företag Apernature Handelsbolag med inriktning mot försäljning av våra naturbilder tagna framförallt i Skåne.

Namnet Apernature kommer av en ordlek med engelskans ord för bländare ”aperture” och natur ”nature”. Detta blev ”Apernature” och fritt översatt till svenska kan det tolkas som ”bländande natur” vilket stämmer bra med ambitionerna med vår fotografering.

Under en matvandring på Österlen i Skåne i hällande höstregn 2012 avsmakades det en hel del lokalt odlade läckerheter. Framåt eftermiddagen kom vi till dessertborden och då hade även regnet minskat i intensitet. På detta efterrättsbord fanns nyslungad ljunghonung och genast uppstod en stark längtan efter att vara biodlare. Småskalig honungsproduktion säkrar god och säker honungskvalitet. Biodling har också en enorm betydelse för miljö och hållbar odling av grödor.

Biodlingen startade den 29 april 2013 och består i dagsläget av två bikupor hemma i trädgården och medlemskap i Sveriges Biodlares Riksförbund och lokalavdelningen i Lund sedan 2013.

Allt detta passar väl in i företagets ambitioner och verksamhetsområde med natur och hållbarhet som intresseområden.

Patrik Andersson

Thorbjörn Andersson

Kontakta oss gärna via vår kontakt-sida eller på info@apernature.se

http://apernature.webs.com/
Honung & Biprodukter