La Perla, Tryffel

Nöttryffel från chokladstaden Turin (IT)

Sedan 1952 har Sergio Arzilli haft chokladen som passion och yrke, och han valde tidigt att endast arbeta med den bästa kvaliteten. 1992 grundade han La Perla di Torino som idag har ett stort utbud av choklad och andra desserter för det speciella tillfället. La Perlatryffeln skapas av en kombination av mjuk kakao och de mest utsökta rostade hasselnötterna från Piemonte. Hasselnötterna är I.G.P, ursprungsskyddade, vilket innebär att det är en garanti för att det är hasselnötter av hög kvalitet.

Mörk chokladtryffel med hasselnötter, mörk tryffel med kaffe och nötter samt mörk tryffel med hackade kakaobitar.

 

Denna tryffel kombinerar de väl utvalda ingrediensernas höga kvalitet med La Perlas passion för skapande. La Perla vill omtolka de traditionella piemontesiska smakerna, såsom hasselnötter och choklad med originalitet och innovation. Produkterna förpackas för hand i papper som utstrålar klassiska produkter av hög kvalitet.

Sergio har varit president för National Handcraft Federation vilket indikerar hans hängivenhet för konstformen att skapa choklad av hög kvalitet. Chokladen tillverkas i chokladhuvudstaden Turin, Italien. 

Tryffeln finns i fem varianter. Det finns fyra mörka chokladtryfflar, den svarta pärlan och Regio som innehåller hackade hasselnötter, La Perla caffé innehåller kaffe och hasselnötter och Extreme innehåller hackade kakaobitar. Den femte varianten, La Perla bianca innehåller vit choklad och hasselnötter. Alla tryfflar utom Regio och Extreme är glutenfria.

Till toppen av sidan
Till första sidan